Toimitusehdot

Tietosuojaseloste>

Laitteiden (jäljempänä ”tuote”) toimituksessa sovelletaan edempänä seuraavia toimitusehtoja. Tuotteen käyttöön sovelletaan sen mukana toimitettavaa tai siihen sisältyvää käyttöoikeussopimusta.

Toimitus

Fyysisten tuotteiden toimitus tapahtuu postilähetyksenä ja elektronisten sähköpostitse. Veloitus postilähetyksestä on 12,00 EUR (14,64 EUR sis. alv. 24%) per tilaus. Toimituskuluihin sisältyvät postimaksut, pakkauskulut ja postiennakkomaksut. Kaikki postipaketit ovat vakuutettuja toimestamme. Vaaranvastuu tuotteesta siirtyy ostajalle, kun tavara on luovutettu.

Postiennakkolähetyksen lunastamatta jättäminen

Postiennakkolähetyksen lunastamatta jättäminen ei ole kuluttajansuojalain suoman mahdollisuuden mukainen tuotteen palautus, vaan se on ostajan toimesta tapahtuva sopimusrikkomus (Kuluttajansuojalaki 5. luku 25 §). Edellä mainitun laisissa tapauksissa myyjällä on oikeus vaatia ostajalta korvausta myyjälle aiheutuneista kuluista (Kuluttajansuojalaki 5. luku 28 §). Perimme kaikista lunastamatta jätetyistä postiennakkopaketeista 18,00 EUR (22,96 EUR sis. alv. 24%).

Maksupalvelutarjoaja

Maksuvälityspalveluna toimii Stripe. Palvelunkautta voimaksaa depot/credit korteilla turvallisesti salatulla yhteydellä. Kortti tietoja ei tallenneta missään tilanteessa nettikaupan tietoihin. Maksu tapahtuu Stripe palvelun suojatulla serverillä.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Luottoasiakkaat

MoLux Oy:n luottoasiakkaat voivat tilata automaattisesti laskulla. Kuluttajille emme toimita laskulla.

Tuotteet

Kaupassa esiintyvät hinnat ovat verollisia hintoja. MoLux Oy pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. MoLux Oy ei vastaa kaupan mahdollisista virheistä. Sivuilla esiintyvien tuotteiden tavaramerkkioikeudet kuuluvat niiden laillisille haltijoille.

Omistuksenpidätysoikeus

Omistusoikeus myytyyn tuotteeseen siirtyy ostajalle, kun hän on maksanut kauppahinnan MoLux Oy:lle kokonaisuudessaan, sekä täyttänyt kaikki kauppaan liittyvät muut velvoitteet.

Takuu/Vastuunrajoitus

Tuotteet myydään sellaisina kuin ne ostohetkellä ovat. Sikäli kuin tuotteelle annetaan takuu, ehdot on yksilöity käyttöoikeussopimuksessa tuotteen valmistajan toimesta. MoLux Oy ei myönnä itsenäistä takuuta tuotteelle. Mikäli tuotteessa todetaan puutteita, tulee ostajan ilmoittaa niistä MoLux Oy:lle kohtuullisessa ajassa siitä, kun virhe on todettu.

MoLux Oy torjuu pätemättöminä kaikki tuotetta koskevat takuut ja vastuut, kuten laitteen soveltuvuudesta kaupankäynnin kohteeksi, johonkin tiettyyn tarkoitukseen tai kolmansien oikeuksien loukkaamattomuudesta. MoLux Oy ei vastaa ostajan suorittamista virheellisistä asennuksista tai muutoksista, jotka on tehty ilman MoLux Oy:n suostumusta tai muustakaan käyttöoikeussopimuksen vastaisesta käytöstä aiheutuneesta virheestä tai vahingosta. MoLux Oy ei vastaa toimittamansa kolmannen osapuolen valmistajan virheestä tai virheen aiheuttamasta vahingosta , mikäli kirjallisesti ei ole toisin sovittu. MoLux Oy ei vastaa tuotteen normaalista kulumisesta ja huononemisesta. MoLux Oy ei vastaa ostajalle aiheutuneesta välillisestä vahingosta. Kaikissa tapauksissa MoLux Oy:n vastuu vahingosta rajoittuu virheellisen tuotteen hintaan. Alkoholin mittauksessa on vastuu kokonaisuudessaan laitteen haltijalla.

Kuluttajia koskevat erityisehdot

Ostajalla on oikeus palauttaa tuote 14 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta. Tuote palautetaan MoLux Oy:lle halvinta kuljetustapaa käyttäen. Mikäli palautukseen oikeutettu ostaja haluaa palauttaa tuotteen, on toivottavaa, että ostaja ottaa ensin yhteyttä MoLux Oy:n myyntiin info@molux.fi. Ostajan palautusoikeuden edellytyksenä on, että tuote on käyttämätön ja myyntipakkaus vahingoitumaton.

Palautusosoite

Mikäli ostajalla on näiden toimitusehtojen nojalla oikeus palautukseen, tulee tuotteet palauttaa osoitteella:
MoLux Oy Suvilahdenkatu 10 A 5, 00500 Helsinki

Erimielisyydet

Jos erimielisyyksiä ei voida ratkaista osapuolten välisellä neuvottelulla, kaupasta aiheutuvat erimielisyydet käsitellään muussa kuin kuluttajakaupassa aina Helsingin käräjäoikeudessa. Jos kuluttajakaupassa erimielisyydet saatetaan tuomioistuimen ratkaistavaksi, kuluttaja voi yleisistä oikeuspaikkasäännöistä poiketen nostaa kanteen myös asuinpaikkansa yleisessä alioikeudessa.

Lisätietoja

Mikäli haluat lisätietoja näihin toimitusehtoihin tai käyttöoikeussopimuksiin liittyen tai vastauksia muihin kysymyksiin voit ottaa yhteyttä lähettämällä postia edellä mainittuun palautusosoitteeseen, soittamalla numeroon 09 315 77560 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@molux.fi